Costan ja Chelsean sopimukseen päivitys?

Diego costan ja chelsean sopimukseen päivitys?28 vuotias Diego Costa pelaa tällä hetkellä elämänsä parasta jalkapalloa, mutta vaikka hänen nykyinen sopimus pitää hänet Chelseassa vuoteen 2019 asti, liikkuu nyt lehdissä huhua siitä, että Chelsea haluaisi päivittää sopimusta niin että Costa pelaisi loppu-uransa seurassa. Mikäli huhut pitää paikkansa, nostaisi Diego Costa sopimuksen päivityksen jälkeen viikoittain 200.000 puntaa palkkaa.

Diego Costan päivitetty sopimus pitäisi äijän, kuten sanoin, seurassa uransa loppuun saakka ja ymmärrän täysin miksi seura haluaa hänet pitää. Espanjalainen maalitykki on tällä kaudella tehnyt jo 13 maalia ja seura on valioliigassa mukavassa johdossa.

Chelean tarjoama uusi sopimus päättyisi vasta 2021 ja olisi suhteellisen kallis seuralle. Nykyisellä sopimuksella Costa tienaa 150.000 puntaa viikossa, joten vuositasolla palkankorotus olisi noin 600.000 puntaa.

Costa on aina ollut tunnettu myös temperamentistaan, mutta nyt uuden valmentajan alla, vaikuttaisi siltä, että Costa keskittyy enemmän pelaamiseen ja maalien tekemiseen kuin pelleilyyn. Ja hän on toden teolla tehnyt kovaa tuhoa. Kuusi maalia kahdeksassa viimeisessä ottelussa on todella kova saavutus. Samaan aikaan hän pelasi kymmenen ottelua putkeen ilman ainuttakaan keltaista korttia. En olisi vielä kaksi vuotta uskonut tähän.

Mikäli Costan ja koko seuran vauhti ei laannu, tulemme todennäköisesti näkemään Chelsean valioliigan mestarina tällä kaudella.