Päivän Vihje: Dortmund vs Ausburg 20.12.2016

Dortmund - augsburg - 20.12.2016Dortmund, joka on tällä hetkellä mestarien liiga-sijoitusten ulkopuolella taulukossa, on silti pelannut suhteellisen tasaisesti. Mestarien liiga karsinnoissa joukkue jopa voitti oman ryhmänsä sijoittumalla ykköseksi jättäen jopa Real Madridin taakseen. Liigassa Dortmundilla on paljon parannetavaa, mikäli he haluavat vielä taistella mestaruudesta. Joukkue on pelannut kolme tasapeliä putkeen eikä paljon ilon aiheita ole. Jopa Reus on illan ottelussa katsomon puolella otettuaan kaksi keltaista korttia. Tilanne tosin on vielä hieman epäselvä, sillä toisen keltaisen hän sai tilanteesta jossa vastustaja selkeästi filmasi törkeästi.

Vaikka Dortmund tuleekin otteluun suhteellisen vaatimattomalla saldolla viimeisten parien otteluiden jälkeen, on joukkue silti niin vahva, että Augsburg pitäisi kaatua helposti kotikentällä. Vaikka Augsburg on myös kova joukkue, joka on pelannut viime aikoina hyvinkin, ei niitten rahkeet riitä kaatamaan Dortmundin kaltaista tasapainoista joukkuetta.

Kertoimet ovat Dortmundin voitosta aika surkeat, joten me pelaamme illalla vähän erikoisempaa kohdetta. Dortmund tekee vähintään yhden maalin sekä ensimmäisellä että toisella puoliajalla. Tälle saamme bookkerista riippuen noin kahden kertoimen jolla se kyllä on pakko napata kiinni.