Päivän Vihje: Everton vs Liverpool – Derby – 19.12.2016

Everton - Liverpool - Derby 19.12.2016Tänään olisi taas jännittävää paikalliskamppailua tarjolla, kun Liverpool matkustaa Evertonin stadionille pelaamaan pisteistä. Kyseessä on myös viimeinen valioliiga peli ennen joulua, joten nyt saa nauttia.

Everton on kylläkin todella kova joukkue ja he viihtyivät kauden alussa suhteellisen pitkään kärkikahinoissa. Sen jälkeen tulikin jostain suhteellisen pitkä vaikea kausi ja joukkue hävisi monta ottelua putkeen. Toki kyseessä oli vieraskentällä tulleita häviöitä ja joukkue oli silti aina aika vahvoilla kotikentällä.

Liverpoolilla on taas mennyt vahvasti alusta asti, josta kertoo joukkueen tämänhetkinen sijoitus valioliigassa. Kolmosena lähdetään otteluun ja voitolla noustaan jo kakkoseksi, joka edesauttaisi joukkuetta todella paljon ennen joulun taukoa. Joukkue tekee huikeasti maaleja mutta on myös päästänyt paljon maaleja. Mutta tämä kuuluu joukkueen tämänhetkisen tyyliseen jalkapalloon. Liverpoolilla on myös tärkeä pelaaja, Coutinho sairastuvalla, joten vaikea ottelu on heillä edessä.

Kuten mainitsin jo aikaisemmin, Everton on ollut vahva kotikentällä, ja kun esimerkiksi bet365, antaa jopa 4.20 kotivoitolle, laitan kyllä tänä iltana rahat kiinni Evertonille. Toinen varteen otettava kohde voi olla Liverpoolin pelityylin tietäen, yli 2.5 maalia kertoimella 1.75.

Klassinen tilanneseuranta: