Päivän Vihje: West Ham vs Manchester United 2.12.2017

Päivän vihje: West Ham vs Manchester United 2.12.2017Manchester Unitedilla on taas kova vaihde päällä. Jengi on pelannut 10 ottelua putkeen häviämättä ja mikäli peli jatkuu näin hyvin, pääsevät he kohta taistelemaan korkeimmista sijoista valioliigassa. Tosin West Ham pelaa aina hyvin juuri Manua vastaan eikä ottelusta tule missään nimessä läpihuutojuttua. West Ham ei ole pitkään aikaan hävinnyt juuri Manulle ja he laittavat aivan varmasti myös tänään kovaa kampoihin. West Hamilla on myös ongelmia loukkaantumisien kanssa.

West Ham otti juuri turpiin Leicesteriltä, joten heillä on kyllä paljon parannettavaa, mikäli he haluavat edes antaa Manulle kovaa peliä. West Ham ei pelaa kärkisijoista vaan enemmänkin siitä, että pysytään putoamisviivan yläpuolella. Sinne on vain 8 pistettä matkaa.

Manu on tällä hetkellä taulukossa kuudentena eikä matkaa mestarien liiga paikkaankaan ole enää kuin 3 pistettä. Tosin kärkijoukkueet ovat tällä hetkellä todella kovassa iskussa, joten voittaminen on pakollista, mikäli jengi haluaa tänä vuonna neljän parhaan joukkoon.

Pelaisin tähän otteluun kyllä Manua, sillä niin kovassa iskussa he ovat tällä hetkellä verrattuna West Hamiin. Tosin kertoimet ovat niin heikkoja, että tähän emme tänään koske. Poimin silti tänään suhteellisen varmaan overin, sillä näissä peleissä olemme usein nähneet vähintään kolme maalia.