Top 5 Bookkerit

Suomen parhaat vedonlyönti bookkeritMilloinkaan aikaisemmin ei markkinoilla ole ollut yhtä paljon peliyhtiöitä kuin tänään. Me emme edes yritä, tai halua ottaa mukaan satoja ja taas satoja eri yhtiöitä.

Ideamme on simppeli. Meille riittää 5 parasta bookkeria ja listalle on erittäin vaikea päästä. Top 5 bookkerit-listan laatu on siis absoluuttisen parasta a-luokkaa!

Kun kyse on rahasta, pitäisi aina bookkerin panostaa mahdollisimman paljon turvallisuuteen ja myös asiakaspalveluun, jotta me suomalaiset vaativat asiakkaat, voimme tuntea olomme kotoisaksi.


Bookkeri Bonus Toimituksen suositus Vieraile
1 Suomalainen voittaa aina Toimituksen suositus Vieraile
2 100€ talletusbonus ja 10€ mobiiliveto Toimituksen suositus Vieraile
3 50€ ilmaisvetoja Toimituksen suositus Vieraile
4 50€ talletusbonus Toimituksen suositus Vieraile
5 50€ talletusbonus Toimituksen suositus Vieraile

Suomen markkinat ja bookkerit

Suomessa löytyy tänä päivänä useita satoja tuhansia vedonlyöjiä ja määrät ovat näppituntumalla vain kasvamassa päin. Jos mukaan lasketaan ammattilaiset ja hupipelaajat, olemme aivan älyttömissä määrissä. Kaikille näille veikkaajille on tarjolla satoja, jossei tuhansia eri pelisivustoja ja bookkereita. Monet heistä tarjoavat myös kasinopelejä ja muita onnenpelejä. Peliyhtiöitä syntyy vähän niin kuin sieniä sateella eikä tämä välttämättä ole pelkästään hyvä asia. Isosta viidakosta voi olla huikean vaikeata löytää hyvä ja luotettava toimija.

Vedonlyönnin suosio on jo monta vuotta kasvanut ja kasvaa edelleen. Kohteita ja lajeja tulee joka päivä enemmän valikoimaan mukaan ja pelaajat voivat valita missä ja millä kertoimella panoksensa laittaa sisään.

Löydät myös netistä satoja sivustoja jotka esittelevät satoja eri bookkereita ja pelisivustoja. Aina kannattaa lukea mitä mieltä muut ovat, ja tarkastella onko bookkerille tullut negatiivista palautetta tai muuta vastaavaa. Kun elämme netin aikakautta, käy tämä kaikki ihan hetkessä vain.

Me olemme valinneet eri tien, ja ylläpidämme urheilupörssin top 5 listaa. Listalla on ainoastaan 5 absoluuttisesti parasta sivustoa. Näin voimme taata, että laatu kohtaa meidän asettamia kovia vaatimuksia.

Suomen Veikkaus

Suomen ikioma veikkaus oy, on viimeisinä vuosina panostanut paljon laatuun ja palvelunsa parantamiseen, minkä todellakin huomaa. Painetta on jo pitkään tullut ulkomaisilta toimijoilta eikä veikkauksen tuote ollut moneen vuoteen uskottavassa kunnossa. Nyt joudumme silti kyllä toteamaan, että luotettavin ja turvallisin paikka lyödä vetoa ja pelata, on ehdottomasti Veikkaus.fi. Vaikka palautusprosentit ovat joissain määrin heikommat kuin muilla kansainvälisillä yhtiöillä, ovat ne kuitenkin paranemassa päin.

Olemme suhteellisen varmoja siitä, että palvelun laatu tulee lähitulevaisuudessa vain paranemaan. Seuraamme ilolla myös kolmen suuren, eli Rayn, Veikkauksen ja Fintoton yhdistymistä yhdeksi suureksi yhtiöksi. Karsimalla turhia työpaikkoja ja kuluja pois, voisi uusi ja suuri Veikkaus OY parantaa palautustaan sellaisiin lukemiin, että valtaosa suomen pelirahoista jäisi suomen rajojen sisäpuolelle. Me seuraamme jatkuvasti tilannetta ja päivittelemme veikkausuutisiimme kaiken oleellisen.